Liga Apararii
Drepturilor Omului,
Filiala Cluj

Vrem sa va cunoastem la târgul CIVI

Târgul Cluj Initiative for Volunteering and Involvement (CIVI)

 

Liga Apărării Drepturilor Omului se implică activ în formarea voluntarilor pe diferite abilități (implicare în activități de informare, consiliere juridică, organizare de evenimente, sprijin material pentru migranți și persoane vulnerabile, sprijin pentru ocuparea unui loc de muncă, monitorizare activități de orientare cullturală și cursuri de Limbă Română, implicare în organizarea activităților recreativ educaționale) prin participarea la evenimentul Târgul Cluj Initiative for Volunteering and Involvement (CIVI) organizat de Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj Perioada desfășurării este 19-20 octombrie în incinta Casino-ului din Parcul Central. Acesta este un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să afle mai multe detalii despre organizațiile non-guvernamentale din municipiu.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să interacționeze cu peste 20 de ONG-uri care vor fi prezente în ambele zile la aceast eveniment. Scopul acestui demers este de a înlesni legătura dintre studenți, tineri sau orice rezident al Clujului și reprezentații asociațiilor, care au rolul de a-i informa pe potențialii voluntari despre proiectele desfășurate de către aceștia.

 

Printre ONG-urile care vor fi prezente la CIVI se numără: Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, Incubator107 Cluj, Asociația Studenților Psihologi din România (ASPR), Board of European Students of Technology (BEST), Asociația Studențească PhiloHistoRiSs (ASPH), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (Proiectul Pata-Cluj), Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO), Institutul Român pentru Acțiune, Cercetare și Instruire în Domeniul Păcii din România (PATRIR), Societatea Studenţilor Europenişti (SSE), AIESEC,  Beard Brothers, Business Ladies Club, Fundația Dezvoltarea Popoarelor, eLiberare.

 

În cele două zile, evenimentul se va desfășura de la ora 11 la ora 17, iar accesul este gratuit. Proiectul se află la prima ediție și este realizat de către UN Youth Cluj în parteneriat cu Primăria locală. Pentru mai multe informații: https://www.facebook.com/events/1723823997943255/

Posted in EVENIMENTE