Liga Apararii
Drepturilor Omului,
Filiala Cluj

ICE 2

ICE 2

În perioada 04-14 Decembrie 2016, LADO, Filiala Cluj, a participat în proiectul Erasmus + Evoluția Cooperării Internaționale, Ediția 2 (ICE2 – Internațional Cooperation Evolution – Contact making event), organizat de rețeaua DGT (Do Great Things) Network care are că principal scop crearea unor rețele naționale și internaționale între tineri, studenți, profesori cu diferite naționalități și culturi.

Proiectul ICE 2 și-a atins obiectivul general, acela de a facilita schimbul de cunoștințe, de bune practice și, mai ales de a dezvolta noi proiecte de mobilitate pentru tineri înviitor. Au fost 36 de participanți din 12 țări. Am conceput împreună viitoare proiecte și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatul muncii noastre în anul 2017.

Mulțumim pentru experiența oferită, pentru informațiile valoroase și utile, pentru perfecta organizare, răbdare și locația superb aleasă: Poiană Negrii, România. Un loc care aduce împreună basmele și realitatea înglobându-le în posibilități de a aduce schimbarea.

Felicităm inițiativa proiectului respective toți participanții dedicați și ONG-urile prezente, dar mai mult, suntem încântați de simpla legătură creață în aceste zile cu fiecare dintre ei. Viitori colaboratori, dar mai presus, prieteni!

You did great things, for sure!

 

Posted in Noutăți LADO

Blog

NE GĂSEȘTI AICI

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email: